Cui i-a dedicat Tina Turner celebra melodie The Best – Momentul incredibil de acum 30 de ani

Tina Turner, una dintre cele mai mari voci feminine ale muzicii, a dedicat o melodie unui sportiv renumit în anii 90. Momentul emoționant a rămas întipărit în memoria fanilor.

Un moment deosebit i-a unit pe cei mai faimoși oameni ai momentului scris în urmă cu 30 de ani. În 7 noiembrie 1993, după ce brazilianul Ayrton Senna a câștigat Marele Premiu al Australiei, cursa de Formula 1 de pe circuitul stradal din Adelaide, a mers la concertul pe care Tina Turner îl susținea în acea seară în oraș. Marele pilot era un fan înfocat al cântăreței americane.

Tina Turner l-a zărit pe Ayrton Senna în publicul de lângă scenă și l-a invitat alături de ea. Unde i-a declarat că „sunt cu adevărat fanul tău”. Apoi i-a dedicat celebra melodie „The Best”.

După doar șase luni de la acest moment, cel mai mare pilot de Formula 1 își pierdea viața pe 1 mai 1994, la 34 de ani, în tragicul accident din timpul cursei de la Imola, în Marele Premiu din San Marino. 

Prietena sa de atunci, prezentatoarea braziliană Adriane Galisteu, și-a amintit de acest moment al întâlnirii celor doi la anunțul morții lui Tina Turner.

„Am învățat să o ascult și să o admir pe Tina pentru că Ayrton o iubea. Puterea și forța ei rămân uimitoare. În acea zi, în Australia, am avut șansa să îmbrățișez cea mai minunată femeie pe care am întâlnit-o vreodată”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Numeroase vedete din lumea artistică, politicieni au transmis mesaje la anunțul morții marii cântărețe. Tina Turner, regina rock’n roll-ului, a murit miercuri, 24 mai, la vârsta de 83 de ani.

Asculta Piesa

Author: Radio Luciana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *